Over ons


NICE Letters is een familiebedrijf dat in 1987 is begonnen en eigenlijk is ontstaan uit een verlangen om op een creatieve manier een gedegen bijdrage te leveren aan de maatschappij. NICE Letters was toen een klein bedrijf met zeer bescheiden middelen. In die tijd bestond de ontwerpstudio slechts uit één snijmachine en de wens om zinvolle reclame te maken. Toch was het genoeg om het bedrijf door de moeilijke jaren heen te helpen, want het enthousiasme en de professionele gedrevenheid waarmee elke opdracht werd aangepakt maakte veel goed, en al snel groeide het bedrijf uit tot een gerenommeerd bedrijf in Deventer en omstreken.

NICE Letters heeft inmiddels een grote klantenkring opgebouwd en een grote schat aan ervaring opgedaan. Momenteel heeft het bedrijf zes full-time medewerkers, die het vak door en door kennen en bekend zijn met de laatste technieken op de markt. Wij beschikken over een eigen ontwerpstudie, alhoewel een groot deel van onze opdrachten digitaal wordt aangeleverd maken wij ook gebruik van onze eigen montageteam om u te helpen bij het plaatsen van de door u bestelde producten.

Toen ons bedrijf in 1987 begon waren de tijden en de technieken heel anders dan vandaag, maar de doelstelling en de liefde voor het vak is nog steeds hetzelfde en het op zinvolle en creatieve wijze reclame maken zit ons in het bloed. Er is eens gezegd dat creativiteit zonder strategie uitmondt in kunst, en dat creativiteit met strategie de grondslag is van goed adverteren.

Bijzondere projecten


Daarom staan wij bij NICE Letters open voor speciale projecten. Heeft u bijvoorbeeld belettering nodig voor een ongewoon project of heeft u een bepaald idee, maar u weet niet goed hoe u ermee uit de voeten moet, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij hebben in het verleden mogen helpen bij een aantal uiteenlopende projecten, zoals het bewerken en beletteren van helicopters, of het beplakken van grootschalige kubussen. Wij gaan een uitdaging dus niet uit de weg.

NICE Letters wil zich graag profileren als een klantvriendelijk en open bedrijf waarbij we de tijd nemen voor onze klanten om reclame te maken die impact heeft en er toe doet.

overons

    Meer weten?


    Vul het formulier in voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte op maat.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]