Sponsoring


NICE Letters wil graag ondernemen met een oog voor de samenleving. En in dat opzicht zijn wij meer dan alleen een Signbedrijf. Ofschoon wij een zakelijke onderneming zijn voelen we ons tegelijkertijd erg betrokken bij de maatschappij en in het bijzonder de regio waarin wij werken.

Wij willen dan ook graag onze verantwoordelijkheid nemen om als bedrijf iets te betekenen voor hulpbehoevende instanties in de regio, en op zo’n manier een steentje bij te dragen aan een leefbare wereld.

Volgens ons heeft succesvol ondernemen alles te maken met een open kijk op de wereld en een hart voor de maatschappij waarin wij leven en als ons bedrijf kan helpen om mensen op een positieve manier deel te laten nemen aan het maatschappelijke gebeuren is ons dat heel wat waard.

Clubs en instanties


Een van de manieren waarop wij dat doen is door het sponsoren van verschillende clubs en instanties in de regio. Sponsoring kan gebeuren in verschillende vormen. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een gift, maar ook door het plaatsen van een banner of een reclamebord.
Het mag duidelijk zijn dat wij niet aan ieder verzoek tot sponsoring kunnen voldoen. Intern hebben wij besloten welke projecten op onze steun kunnen rekenen en op wat voor manier die sponsoring tot stand komt.

Onder de instanties die wij sponsoren behoren onder meer de voedselbank in Deventer, en een aantal sportverenigingen, zoals de plaatselijke tafeltennisclub, een wielerclub en een hockeyvereniging.

Niemand is ooit arm geworden doordat hij iets weggaf.
Anne Frank.

 

 

    Meer weten?


    Vul het formulier in voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte op maat.