Wat is MVO?


De letters MVO staan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Dat wil zeggen dat wij bij NICE Letters bij iedere bedrijfsbeslissing oog hebben voor de maatschappelijke en economische gevolgen. Wij houden dus rekening met de effecten die een beslissing of een project hebben op het milieu en de gemeenschap. (Lees: medewerkers, klanten, omwonenden, leveranciers en verder)

Ofschoon wij bij NICE Letters een zakelijk bedrijf beheren gaat het bij MVO niet alleen maar om het verbeteren en verduurzamen van onze bedrijfsactiviteiten maar proberen we met ons bedrijf een bijdrage te leveren aan de verbetering van het milieu en een leefbare wereld.

Voorbeelden


Lichtreclame is een energie-verslindende vorm van reclame en er valt op dit gebied nog heel veel terreinwinst te boeken.

Bij NICE Letters proberen we onze visie effectief toe te passen op onze lichtreclame. Wij leveren duurzame, energiebesparende verlichting, en gaan op een milieuvriendelijke manier om met bijproducten zoals grond-en afvalstoffen. Onze verlichting voldoet dan ook altijd aan de hiervoor vastgestelde normen.

Wij werken hoofdzakelijk met LED verlichting. LED is uiterst energiebesparend. In een enkel geval werken wij nog met neonverlichting, die door nieuwe, ecologisch verantwoorde gassen in de neonhulzen nu een stuk milieuvriendelijker is dan voorheen. LED verlichting is echter de verlichting van onze keuze.

Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor verlichting op zonnepanelen. Energiebesparend, milieuvriendelijk en de LED verlichting komt er nog beter door tot zijn recht.

Kortom, wij staan achter de groene visie op lichtreclame en willen daar ook in de toekomst, samen met u als klant, in doorgroeien.

Ook op het gebied van zonne-energie kan nog veel meer gedaan worden.

Door het gedachteloze vernietigen van onze rijkdommen ondermijnen we het welzijn van onze kinderen, terwijl het juist onze plicht is deze rijkdommen voor hen te ontwikkelen en te vermeerderen.
(Theodore Roosevelt)

    Meer weten?


    Vul het formulier in voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte op maat.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]